Surat Seorang Perempuan

Di dalam sebuah kehidupan, terciptanya seorang perempuan yang penuh rahsia. Dia lebih senang meluahkan setiap perasaannya di dalam seutus surat. Surat terbuka yang tidak dicatatkan kepada siapa dengan jelas. Namun, sudah cukup untuk menceritakan apakah yang berlaku dalam kehidupannya.

surat-1.JPG

 

Advertisements
Dikirim dalam e-novel, surat, Umum. 8 Comments »

8 Respons to “Surat Seorang Perempuan”

  1. kakLuna Says:

    dulu2 kan nieys..akak pun mcm ‘adik’ tu…apa2 hal selalu tulis dlm kertas..tp bukan diari..pastu simpan bawah tilam..kdg2 keluarga terdekat pun sukar memahami perasaan kita…

  2. nieys Says:

    entah-entah surat ni pun akak yang punya kot.. muahahha..
    *gurau je..

    tu la.. orang selalu kata “saya ambil berat pasal awak.. sampaikan ada orang yang salah anggap.”

    tapi pernah tak orang yang ambil berat tu perasan..kadang-kadang dia ekspressi dia ambil berat tu kadang2 nampak over.. ala-ala kepochi gitu.. muahahhah… πŸ˜€

  3. ahmadtaufik Says:

    Itu lah perempuan nie memang ada bermacam macam cara untuk meluahkan perasaan. Sekarang nie blog jadi tempat luahan perasaan πŸ™‚

  4. nieys Says:

    yer.. lelaki pun suka luah perasaan dalam blog.. hehe…

  5. Sunan_jati Says:

    wargh… abisla mana hang tahu aku luah perasaan dlm blog.. wargh perasan betui aku nier.. abisla …

    P/S: huargh…200x!

  6. nieys Says:

    Sunan_jati >>
    selalu ke meluahkan perasaan dalam blog.. hihi.. jiwangnya.. muahahah.. πŸ˜€

  7. tur123 Says:

    cantik heading blog nie camner nak buat yer….btw jgn ler terlalu sensitif pasal perasaan…banyak kerja lain yang lebih berfaedah yang boleh difikirkan….menangis boleh..mengeluhpun boleh…but we still to move on..:)

  8. nieys Says:

    tur123 >>
    hai.. nak wat heading senang je.. pilih templetes yang blh tukar heading tu.. pastu nanti crop la.. πŸ™‚


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

«

»
%d bloggers like this: