Selesai

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Alhamdulillah, akhirnya siap juga manuskrip saya yang dah berbulan-bulan membeku dalam PC. Sekarang cuma tinggal nak disemak sekali lagi. Betulkan, buang dan tambahkan apa yang patut. Memang lega sangat meskipun belum 100% kerja saya selesai. Inilah salah satu azam saya sepanjang tahun ni dan insyaALLAH, ianya bakal terlaksana.

Pejam celik.. pejam celik dah tinggal kurang sebulan setengah sahaja lagi untuk kita melaksanakan resolusi yang tercipta di awal tahun 2006. Masih sempat lagi, insyaALLAH.

Suami saya beriya mengajak saya temankan dia memancing. Katanya, sebagai meraikan kejayaan saya menyiapkan manuskrip terpanjang dalam riwayat hidup saya kini. Hmm.. entahlah. Saya tak pasti. Tapi, hari ni saya cukup teruja memuat turun benda-benda yang saya tak dapat buat sebelum ini. Dan juga bermain games.. Muahaha.. πŸ˜€

-Nieys Zahri-

 

 

Advertisements
Dikirim dalam dairi hidup. 19 Comments »

19 Respons to “Selesai”

  1. nieys Says:

    teringinlah nak download LOST dan Prison Break.. ada tak yang tahu..?

  2. perempuan_rahsia Says:

    banyak yang kena bayar kalau nak download.. tak berani plak sebab takut kena tipu.. hehe..

  3. Abang Long Says:

    bagi mereka yang gemar bertangguh …. “lakukan sekarang, dan and berjaya”.

  4. kakLuna Says:

    penah nak download dari torrent..tapi tu dia la..punya la lama wpun pakai streamyx..pastu tak reti pun ada..last2 tak jadi..hahahah..

    smlm saya tak tgk surface..kilat sabung menyabung…uhu…

  5. mazudi Says:

    Tahniah. Nampaknya awak dah berjaya kejar target awak.

    Kalau nak pakai google search kat rapidshare try ini
    “lost site:rapidshare.de”, w/out “”, file yg cenggini “lost.s03e02” tu citer lost la tu, s03=series 3, e02= episod 2.

    Tak best kat RapidShare bila pakai free nyer version, sekali dunlud ok, next dunlud nak kena tunggu 2 tiga jam.

    Happy dunlud.

  6. 13may Says:

    memancing memang best….tapi kadang2 boring gak. Susah2 memancing aje kat pasar:D

  7. ayaq masak Says:

    Torrent lembab nak matiiii. Abg ayaq suka ngat ngan Azureus tuh. Huh. Ayaq setia ngan p2p. Ahahah.

    Aik? Hasben yg patut ikut kita meraikan, awat plak kita yang kena ikut dia pi mancing?? Ini tidak adil! Saya protes!

    Muahahaha.

  8. wear Says:

    klo internet broadband.torrent laju..saya donlod stu episod >

  9. wear Says:

    lbih kurng 15 minit..

  10. BP Says:

    Saya suka juga memancing terutamanya di……….

    pasor parit jawa bila balik kampung…hehehe

  11. u4me Says:

    Dah siap ke prison break…heeee leceh la kena letak email nak reply…

  12. rontol Says:

    salam drpd kakiblog,err nk bgtau kakijawa dh tuka ke kakiblog.Harap2 dpt update la link kaki tu yer (-;

  13. nieys Says:

    perempuan_rahsia >>
    betul.. betul..

    Abang Long >>
    kata-kata mutiara.. πŸ™‚

    kakLuna >>
    ni pun nak try torrent ni.. penah donlod game je..

    mazudi >>
    terima kasih.. nanti saya cuba try test.. πŸ˜€

    13may >>
    biasa erk mancing kat pasar..? πŸ˜›

    ayaq masak >>
    hihi..protes ni nak kena sign petition ke..?? πŸ˜›

    wear >>
    semalam try download Prison Break.. 0.10% dalam 7 second.. laju tak..?

    BP >>
    mancing kat mana ni.. ? kat pasor ke kat parit..? hehe… πŸ˜€

    u4me >>
    ala.. letak email pun leceh.. sikit je leceh tu.. huhu.. πŸ™‚

    rontol >>
    yer.. ari tu ada masalah sikit… tu yang saya delete.. nanti saya update balik bila-bila ya.. πŸ™‚

  14. zz Says:

    selesaiii….tp tamat lum….hehehehee

  15. Am Says:

    Tahniah dari Am nieys. Am ni entah bilah nak belajar menulis ni. Belajar dari nieys boleh tak hehehe

  16. 13may Says:

    tak penah memancing kat pasar…tapi kat tepi tasik USM biasa la….hahahahaha….

    *kenyit mata kat ayaqmasak*

  17. zac Says:

    Wahhh… adakah aku pon boleh siap skrip yg berlonggok nih.. muhahaha

  18. nieys Says:

    Zz >>
    selesai dah… khatam je belum.. hehe.. πŸ˜›

    AM >>
    belajar menulis A,B,C.. boleh la.. hehe.. Nieys ni bukannya pandai sangat pun.. biasa-biasa je.. πŸ™‚

    13may >>
    amboi.. amboi.. ni mancing ikan lain ni.. kira OK la kat tasik USM.. teringat citer Ali Setan, mancing ayam kat dalam keretapi pakai umpan kacang… πŸ˜€

    zac >>
    mesti blh siap.. kau kan penulis skrip handalan.. πŸ™‚

  19. Anonymous Says:

    wargh… manicng ikan yer.. bek aku mancing akt pantai.. syoknyer bleh cuci mata pasal… jauh mata memandang,. betui…!


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: