Surface

surface.jpg

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Semalam siri kesukaan saya, Surface disiarkan seperti biasa di TV3. Kalau kalian menontonnya pasti kalian akan tahu apa yang saya ngomelkan di sini.. πŸ™‚ Siri ini clash dengan siri Invasion (8TV), jadi ia membuatkan saya terpaksa memilih antara dua. Genre fiksyen sains dan adventure. Kalau kalian sukakan genre sebegini pastinya ia suatu pilihan yang menarik buat kalian semua.. πŸ™‚

Komen tentang siri semalam : Tak sangka Dr Cirko akan mati. Semuanya terletak di tangan Dr Laura Daughtery untuk menyingkap misteri yang tersembunyi selama ini. Oh, anak kecil Laura sungguh cerdik dan comel! Saya tak sukakan keluarga Bennett yang terlalu tidak memahami Miles. Dia telah membawa pulang seekor makhluk peliharaan pelik, bernama Nim. Suka benar saya dengan hubungan rapat antara mereka kerana ia mengingatkan saya dengan hamster kesayangan saya, Minney yang mati penghujung tahun yang lalu..

-Nieys Zahri-

Advertisements
Dikirim dalam TV. 5 Comments »

5 Respons to “Surface”

  1. ayaq masak Says:

    Huh tak penah tau kewujudan crita nih. Hahaha. Too busy watching animes. =P

  2. nieys Says:

    baru lagi citer ni pun.. hehe.. sempat lagi kalau nak ikut.. πŸ™‚

  3. perempuan_rahsia Says:

    Citer ni best gak.. πŸ™‚

  4. Nur Raina Says:

    Salam Nieys. Salam perkenalan. Akak dah tengok dah citer ni di oz. Dah masuk season ke dua dah pun. Best juga. Banyak suspense. Tapi, creature dia tu… ermm… kena buat real sikit lerr kan? Setuju tak?

  5. nieys Says:

    Hai Kak Raina, selamat berkenalan.. a’ah creature dia cam ala-ala zaman ET sikit..hehe.. tapi cute la.. dan semalam sedih masa part dia hantar Nim balik ke laut..


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

«

%d bloggers like this: