Sebulan

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Syukur. Rupanya sudah sebulan saya berpindah ke weblog ini daripada weblog yang lama. Harap tidak ada hati yang mendongkol membaca entri terbaru ini. Hehe.. 😀

-Nieys Zahri-

Advertisements

10 Respons to “Sebulan”

  1. perempuan_rahsia Says:

    dah sebulan yer.. tahniah.. tahniah.. 😀

  2. BP Says:

    Tahniah. Blog jowopinter tu dah pun setahun hari ni 😀

  3. bono201 Says:

    congrat…congrat…bler nak buat open table?
    Nieys ni orang Temerloh ke?

  4. indah Sakura Says:

    salam blog dan selamat berkarya…
    terima kasih kerana sudi lawat indahsakura…

  5. Baby-Ang3L ♥ Says:

    Tahniah!! Kejap je dah sebulan.. Lisa pun baru sebulan lebih ++

  6. wear Says:

    saya pn ader gak wordpress,tp x update sbb editing template terhad..agak susah nk letak gmbr yg bsar..
    tnggu setahun,saya kasi hadiah.hehe..

  7. ayaq masak Says:

    Kongratulasi.

    Bila nak blanja sikret resepi?

  8. nieys Says:

    perempuan_rahsia >>
    alhamdulillah.. selamat dah sebulan 🙂

    BP >>
    thanks. tahniah jugak utk rumah jowopinter tu..

    bono201 >>
    thanks. Ya.. kampung saya di Temerloh

    indah Sakura >>
    salam juga untuk kamu. InsyaALLAH.. semoga kita akan saling mengunjungi selepas ini.. 🙂

    Baby-Ang3L ♥ >>
    terima kasih.. Lisa, sebaya lah blog kita

    wear >>
    a’ah.. memang terhad. tapi sebab dah OK kat sini untuk sebulan.. teruskan aje la kan.. ? nak bagi hadiah lps setahun.. hehe.. biar betul..

    ayaq masak >>
    e’eh.. skema nyer ayat.. muahaha.. nak belanja datang le sini..

  9. zalisa Says:

    salam nieys,

    Selamat bersahabat. terima kasih kerana sudi ke teratak hijau kak. bagai ada besi berani yg menarik kita, kerana kak sering terkenangkan mu sebelum kau menulis di kotak komen kak 😀

  10. nieys Says:

    kak zalisa >>
    sama-sama. rupanya akak pun macam saya juga… terfikir-fikir cuma kali ini baru kita berbual di alam maya. semoga kita akan jumpa lagi di lain masa.. 🙂


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


»
%d bloggers like this: