Ruang Tamu 1

Hanya untuk tatapan pengunjung. Sekiranya anda ingin meninggalkan sebarang jejak dan komen, sila sampaikannya menerusi laman terdahulu, iaitu “Ruang Tamu”.

Terima Kasih.

-Nieys Zahri-

Advertisements

52 Respons to “Ruang Tamu 1”

  1. nieys Says:

    cubaan satu dua tiga.. šŸ™‚

  2. nieys Says:

    cubaan sekali lagi.. šŸ˜€

  3. violet Says:

    hai nieys….cantik umah bru ni…simple but nice…hihihihi..umah lama apa citer?

  4. nieys Says:

    hai Violet..thanks for visiting.. šŸ™‚

    rumah lama ada lagi.. hajat nak delete je bulan depan tapi macam sayang pulak.. šŸ™‚

    rumah ni nampak macam senang nak wat banyak entri.. šŸ™‚ datang lagi yer..

  5. mersik Says:

    Hi nieys , salams..amboi2 ada ruang2 lain plak utk chatting2..hik hik uii pesen umah2 bunglo nih kekeke. Yo la, apa pun semoga success selalu aa hendaknya..

  6. nieys Says:

    hai pokcik..rumah banglo ke? muahahaha.. alhamdulillah.. setiap rumah ada pro dan kons nya.. šŸ™‚

  7. ezad Says:

    waa.. lawa la rumah baru. kat laman tu tak nak buat landscape ke?:D

  8. nieys Says:

    ezad >>
    Terima kasih sebab singgah.. šŸ™‚ landskap bahagian mana tu.. ? ewah.. cuba beritahu.. šŸ™‚

  9. mirza Says:

    salam perkenalan…

    tahniah, rumah cantik….
    boleh ajar saya kemas rumah saya pulak…. šŸ™‚

  10. nieys Says:

    mirza >>
    salam pkenalan.. terima kasih kerana singgah.. šŸ™‚ nak ajar kemas rumah.. insyaALLAH.. boleh.. šŸ™‚

  11. mysticaurora Says:

    A’skum tn rumah..
    Terima kasih kerna singgah kat rumah kita. dan salam perkenalan juga dr saya..

    wah bestnya baca blog awak, kemas dan teratur plak tuh.

  12. nieys Says:

    mysticaurora >>
    waalaikumsalam. terima kasih kerana datang ke sini.. semoga tak serik nak datang lagi.. šŸ™‚

  13. mysticaurora Says:

    salam..

    Insya allah.

    hehe dtg bertandang dahulu mata lom ngantuk..:D

  14. nieys Says:

    ok.. datang le.. aku pun baru lepas jengah rumah kau buat kali kedua hari ni.. muahaha… šŸ˜€

  15. fysal Says:

    salam kenalan..apa khbar??

  16. nieys Says:

    fysal >>
    salam kenalan juga.. khabar baik.. baru je balik dari makan kenny rogers. member belanja.. šŸ™‚

  17. fysal Says:

    sedapnya makan kenny rogers..bila nak belanja kita plak??

  18. nieys Says:

    fysal >>
    nak belanja awak pun jauh sangat.. jadi saya belanja ilmu-ilmu yang ada kat sini je la.. mana yang ada tu… muahahah…

  19. fysal Says:

    saya pong minat jugak bercucuk tanam ni..tapi dah duduk di rumah flet ni susah skit nak bercucuk tanam..

  20. nieys Says:

    bercucuk tanam kalau pandai dan rajin jaga takpe.. ni.. ada yang rajin bercucuk tanam.. tapi bersepah2 daun yang kering tak nak sapu.. muahaha.. tension.. tension..

  21. fysal Says:

    bunyi mcm marah kat jiran sebelah ajer??betul tak??nieys ni kerja kat mana sekarang?

  22. nieys Says:

    taklah.. tak marah jiran..dia memang jenis rajin tanam rajin kemas.. cakap secara terbuka je.. muahaha.. saya kerja di rumah..

  23. fysal Says:

    alhamdulillah..sihat sejahtera..tengah njoy di kampung..jom tgk apa aktiviti budak kampung mcm fysal lakukan hari ni

  24. mersik Says:

    Hi nieys..Uii kat mana umah baru tu? shah alam jugak ke? laa haii..bila nye nak siap tu? leh wat house warming gitu hik hik

  25. nieys Says:

    pokcik, umah dah siap… cuma tunggu air dan CF je..hehe.. kat luar Shah Alam.. dekat ngan Putrajaya.. šŸ™‚

  26. NTC Says:

    saya akan meninggalkan jejak jejak saya disini untuk dikesan kemudian hari šŸ™‚
    selamat hari raya
    maaf zahir batin

  27. nieys Says:

    ya.. selamat hari raya dan salam perkenalan .. thanks kerana singgah.. šŸ™‚

  28. fysal Says:

    selamat malam nieys..dah tidor ker??

  29. nieys Says:

    hai fysal.. belum tido lagi.. šŸ™‚

  30. u4me Says:

    Letak la chat box tak leh ke….

    leceh la kena letak email nak reply…

    Buat la satu….

  31. nieys Says:

    tak boleh le.. kalau dah boleh lama dah aku buat..

  32. iezza Says:

    ok… sy sampai jugak kat sini… thanks atas junjungan… harap dapat ler bagi idea pada sy untuk mencantikkan blog yer… yerlah sy nie baru nak berjinak2… : )

  33. nieys Says:

    hai iezza, insyaAllah.. jika diberi kesempatan untuk membantu apa salahnya.. šŸ™‚ saya pun bukannya master sangat..

  34. iezza Says:

    Thanks atas maklumat yang diberi…. harap kalau adar ape2 info brilah tahu ok…

    p/s: lupalak…salam perkenalan dari saya

  35. nieys Says:

    sama-sama Izza.. dulu pun saya tak perasan jugak masa pakai blogger. Mujur ada kawan yang tegur.. šŸ™‚

  36. T Says:

    hai kak..
    salam kenal2..

  37. nieys Says:

    hai T… selamat datang.. šŸ™‚

  38. fysal Says:

    salam nieys..tgh buat apa tu..sekrang masih tinggal di lawin utara lagi kah??

  39. fysal Says:

    salam sejahtera..apa khabar..sori arr kita bz skit 1-2 hari ni..orang kg lawin utara..ooo ada juga sepupu di sana

  40. nieys Says:

    fysal,akak anak pemangku pengurus felda kat lawin dulu.. sekolah kat kenering.. sekolah menengah kat lenggong setahun.. pastu pindah kelantan. šŸ™‚

  41. fysal Says:

    kesilapan fysal yang membuatkan banyak mesej fysal jadi spasm tu pasal fysal silap taruk link blog fysal kat url tu..sorry arr nieys pasal tu..anak pengurus..mesti anak datuk ni šŸ™‚

  42. nieys Says:

    fysal, anak datuk? ya… bapak dah lama jadik datuk pada cucu-cucunya.. muahah.. šŸ˜€ datuk ape ke bendanya la keje felda je.. dah pencen dah pun.. duduk kampung.. šŸ˜€

  43. mysticaurora Says:

    askum nieys,

    adeei lama tul tak singgah, bila nak singgah mande lain yg aku buat dahulu kekeke..

    Nieys apa kabo? sihat?

  44. fysal Says:

    jangan2 nieyspun student poli jugak tak..itu jubah yg kami sewa dari poli ungku omar..KppUk masih dalam proses nak perbaiki sistem pentadbiran yang sedia ada

  45. nieys Says:

    misticaurora >>
    waalaikumsalam. aku sihat.. šŸ™‚ tu la.. sibuk betul kau sekarang ni.. dah jarang nampak jejak kat sini..

    fysal >>
    Nieys graduan UTM.. tahun 2000.. lama dah.. hehe.. šŸ˜€

  46. farah Says:

    hi! nieys…kunjungan balas ni. sorry sbb lambat respon. bz. t’kasih sbb sudi singgah seterusnya kenal ngan saya….really appreciate it :)jom kita link nk? saya dah letak nieys nyer laman kat blog saya tp tak lepas. blospirit kalo dah mlm sket je mmg mcm tu. nnti saya cuba lg k.

  47. fysal Says:

    assalammulaikum..i’m back..dah upgrade dah system talian streamyx kat umah fysal..hehehe boleh kembali selalu ke sini

  48. nieys Says:

    farah >>
    ok.. nanti saya jenguk blog awak.. nasib baik awak tinggal jejak kat sini.. sebab saya pun dah lupa farah yang mana satu.. šŸ™‚

    fysal >>
    waalaikumsalam. OK. baguslah kalau macam tu.. šŸ˜€

  49. fysal Says:

    kan skarang ni tgh promo 1mb77monthly
    itu yang tukar pakej tu

  50. nieys Says:

    oh ya ke.. ok la.. selalu-selalu la datang melawat pas ni.. šŸ™‚

  51. pezul Says:

    sentiasalah tersenyum, kerana ia akan menyegarkan jiwa…


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: