Ruang Tamu

Khas untuk pengunjung yang budiman, anda dipersilakan untuk meninggalkan apa-apa komen dan pesanan. Tidak kira dari segi apa sekalipun. Memandangkan saya tidak boleh membuat shoutbox di sini, maka saya menyediakan ruangan ini untuk anda meluahkan segala ekspressi yang ingin anda sampaikan.

Saya akan membuat laman ‘ruang tamu’ yang baru setiap kali komen mencecah angka ke-50. Untuk membaca komen yang lalu, sila klik pada :

Ruang Tamu 1

Terima kasih.

-Nieys Zahri-

33 Respons to “Ruang Tamu”

  1. fysal Says:

    wah dah masuk page baru rupanya

  2. perempuan_rahsia Says:

    testing.. testing..

  3. nieys Says:

    fysal >>
    a’ah.. dah masuk page baru.. macam banyak sangat nak kena scroll down.. ruang tamu yang lama tu.. πŸ™‚

    perempuan_rahsia >>
    ya.. testing la lagi.. πŸ˜€

  4. kak Yus Says:

    salam nieys,

    Lama tak kemari. Dah banyak n3 yg akak tertinggal, adalah baca dua tiga yg awal, tapi tak semua. Akak dah selamat bersalin. Semoga nieys ceria selalu.

  5. nieys Says:

    hai Kak Yus.. rindu kat akak.. cewahhh.. rindu camna tu.. dah tengok dah baby akak kat dalam blog tu.. πŸ™‚

  6. fysal Says:

    akak nak tgk kisah kes perlanggaran feri di Langkawi semalam…memang kisah duka menyelebungi kami apabila ada kehilangan nyawa yang berlaku

  7. fysal Says:

    akak nak tgk tentang kejadian perlanggaran feri semalam di langkawi..paling menyedihkan ada yang turut kehilangan nyawa

  8. geargie Says:

    salam kunjungan balas.. πŸ˜€

  9. nieys Says:

    fysal >>
    semalam cuma tengok di buletin utama tu je.. memang sedih kan..

    geargie >>
    hai.. selamat datang.. harap sudi berkunjung lagi.. πŸ™‚

  10. fysal Says:

    patut lama tak jumpa//bercuti panjang rupanya

  11. nieys Says:

    fysal, tu la.. pas ni agaknya sebulan lebih plak tak balik kampung..

  12. retna Says:

    Assalamualaikum nieys…

    ako dah pindah link blog… πŸ™‚

  13. nieys Says:

    waalaikumsalam

    dah pindah erk.. nanti aku tengok..

  14. fysal Says:

    kami dah puas mandi laut akak..cuma tak sempat nak scuba ajer lagi..sini pantai biasalah kak, kan panas, kena ambil juga udara sejuk di tanah tinggi ni

  15. nieys Says:

    betul tu fysal.. πŸ™‚ sejuk2 kan badan.. tapi kat bukit-bukau di malaysia sekarang ni dah tak sesejuk zaman dulu kala..

  16. fysal Says:

    itu pasal..masalah pencemaran, pembalakan semua ini memusnahkan ekosistem flora dan fauna negara kita..apa email akak

  17. nieys Says:

    eh.. kan dah bagi kat page yang satu lagi.. hehe..ok.. akak letak sekali lagi : nieys.zahri@gmail.com

  18. jelajahdunia Says:

    tiada kata yang indah melainkan Kitabulloh
    tiada hati yang cantik melainkan keimanan

    tiada ruginya mengunjungi http://www.mediamuslim.info
    semoga menjadi situs favorit bagi anda…. dan menjadi salah satu tautan atau referensi

    klik sekarang juga http://www.mediamuslim.info

  19. nieys Says:

    jelajahdunia >> ya.. saya dah pun melawat.. InsyaALLAH kalau isinya baik tentu sahaja akan terus dilawati.. πŸ™‚

  20. pezul Says:

    assalamualaikum kak, saya pezul nih, saya datang berkunjung.

  21. nieys Says:

    waalaikumsalam.. terima kasih.. sudi-sudikanlah datang selalu.. πŸ™‚

  22. mysticaurora Says:

    A’skum,
    Nieys apa kabar, sihat? lamanya aku tak kemari sibuk sesgt. laa ni barulah ada kesmepatan nipon aduhai mak penatnya aku, ngantuk pon ada kekeke…

    wokeh nanti kita dtg bertandang lg..baaai. πŸ™‚

  23. nieys Says:

    mysticaurora >>
    waalaikumsalam. ok.. datanglah bila berkesempatan ya.. πŸ™‚

  24. firdee Says:

    salam kenalan dari firdee di temerloh pahang πŸ˜€

  25. fysal Says:

    hari tu masuk dlm profile..tinggalkan mesej dlm profile..ni baru betul dm ruang tamu

  26. nagacute Says:

    kak nieys…byknya sy tertinggal kt sini.. 😦

  27. nieys Says:

    firdee >>
    salam perkenalan juga.. πŸ™‚

    fysal >>
    ha.. tu la.. akak dah dapat jemputan awak tu.. terima kasih ya.. πŸ™‚

    nagacute >>
    tak apa.. baca mana yang sempat.. πŸ™‚

  28. sujarwo04 Says:

    Assalamu’alaikum…

    Salam kenal, saya Sujarwo dari Indonesia…
    Sepertinya kita memiliki minat yang sama tentang web kita yaitu untuk sharing dan menginspirasi… πŸ™‚

    Mudah-mudahan banyak manfaatnya…

    Silakan mampir ke http://sujarwo04.wordpress.com/

    Terimakasih

    SJW@ITB

  29. military exam Says:

    Hi there just wanted to give you a quick heads up.
    The text in your article seem to be running off the screen in Safari.
    I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with browser compatibility but I figured I’d post to let
    you know. The design and style look great though! Hope you
    get the problem resolved soon. Many thanks

  30. Elbow cure Says:

    Right here is the right webpage for everyone who hopes to find out about this topic.
    You realize a whole lot its almost hard to argue with you (not that I actually would want to…HaHa).
    You certainly put a fresh spin on a topic which has been written
    about for decades. Wonderful stuff, just excellent!

  31. boyfriend jackets Says:

    My developer is trying to convince me to move to .
    net from PHP. I have always disliked the idea because of the
    expenses. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on
    various websites for about a year and am worried about
    switching to another platform. I have heard great things about blogengine.
    net. Is there a way I can transfer all my wordpress posts
    into it? Any help would be greatly appreciated!

  32. Henrietta Says:

    Hello just wanted to give you a brief heads up and let
    you know a few of the pictures aren’t loading correctly. I’m
    not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different internet browsers and both show the same outcome.

  33. vibration analysis Says:

    “But now that more women are completing degrees in the field, an equally important issue concerns retention,” she observed.

    The eligibility criteria vary from educational qualification, age
    limit and for that matter, the nationality of candidate is
    also counted as a parameter in the eligibility criteria.
    Overall, the final results state that the only reason it is morally OK to genetically modify a
    baby is when it has health issues.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: